Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Kremrole se šlehačkou
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Mexická zeleninová polévka
Bulgur s kuřecím masem
Indický chléb (Naan / Chapati)
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Sněhové pusinky II.
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi