Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Poleva z "ledových kaštanů"
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Čočka s rýží
Pařeznická bramboračka
Vajíčková pomazánka VI.
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Francouzské bagety (Baguettes)
Cuketa se šunkou
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…