Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Závitky v rýžovém papíru
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Pštrosí maso s rozmarýnem
Omáčka k těstovinám
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Čína s vepřovým
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi