Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Rybí polévka II.
Kotlety s houbovou omáčkou
Česnekové plátky se slaninou
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Banánová roláda s margotkou
Pomerančové mojito
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Tříbarevná buchta z remosky …
Hrášková šakšuka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci