Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Rýžový nákyp s brokolicí
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Kuřecí játra na olivách a víně
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Jahodová Pavlova
Rabínův šoulet
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Portobello s nivou a šunkou
Grilovaný kuřecí kebab
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou