Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Bramborová pomazánka
Chlupaté knedlíky III.
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Cizrnová polévka - vydatná
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…