Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Jarní pomazánka
Blesková vajíčková polévka
Játrová čína
Špagety se sojovým masem
Králík na houbách a hořčici
DIA vánočka II.
Jerky - sušené maso
Falešný tatarák z junioru
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Zapečené lečo
Restovaná zelenina se sýrem halloumi