Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Švestkový koláč nohama nahoru
Dětský dvoupatrový dort
Těstoviny zapečené s květákem a…
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Bramborové muffiny se slaninou
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Zapečené müsli II.
Polévka z pečeného květáku
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi