Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Zapečené filé po cikánsku
Kapr na černo
Sypaná buchta
Zapečené kuře na žampionech
Divoká sekaná
Cibulovo-česneková polévka
Chřest s bešamelovou omáčkou
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Bramborový salát
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky