Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Tvarohové smaženky jako dezert
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Vyprošťovací česnečka
Bretaňský fazolový salát
Rohlíčky s nugátovou náplní
Vepřové na zelenině
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Plněné knedlíky uzeným masem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake