Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Francouzský ořechový koláč
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Italská polévka Minestrone Institutu…
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Pochoutkový dip k zelenině
Čokoládové muffiny s banánem
Minestrone
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory