Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Zeleninová polévka s rýží
Výborný chléb, který se vždy povede
Nivovo-česnekoví slimáci
Pohanková dobrota (2 porce)
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Jehněčí pečeně
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Candát a batátové pyré
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory