Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Bigos
Polévka z kapra
Dalamánky
Škvarkové pagáčky
Těstoviny s houbovou smaženicí
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Svěží koláč s lesním ovocem
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem