• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Treska se smetanovým přelivem
Napište svůj komentář k receptu

Treska se smetanovým přelivem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g filé z tresky tmavé, cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • 100
      g žampiony krémové či bílé
    • 6
      ks sušená rajčata 5 -
    • 2
      stroužek česnek 1 -
    • 200
      g zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i nádobí

2
Smažené filety odložíme na předehřátý talíř a do výpeku nasypeme osmažit pokrájené žampiony na měsíčky či plátky. Po osmažení přidáme krátce osmažit i jemně nasekaný česnek a na nudličky pokrájená, okapaná, v oleji nakládaná rajčata.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Přidáme promíchanou zakysanou smetanu pokojové teploty, osolíme, opepříme a necháme chvíli probublat v pánvi na velmi mírném ohni.
4
Podáváme s těstovinami nebo bramborovou přílohou, kdy přílohu a tresku přelijeme smetanovým přelivem. Před podáváním můžeme dochutit čerstvě nasekanou plocholistou petrželkou.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Treska se žampiony ve slanině

Treska se žampiony ve slanině

Smažená treska v bylinkách s chipsy

Smažená treska v bylinkách s chipsy

Treska s bylinkovou krustou

Treska s bylinkovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Filé z tresky Máslo Pepř mletý Sůl Sušená rajčata Zakysaná smetana Žampiony

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Kapustová polévka s bramborem

Kapustová polévka s bramborem

Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

45
Chilaquiles s mletým hovězím
Chilaquiles s mletým…
40
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…
38
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
23
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Lupták o Aničce Slováčkové (†29): Co stálo v její poslední zprávě

Hvězda Ordinace Lupták o Aničce Slováčkové (†29): Co stálo v její poslední zprávě

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Další doporučené recepty:

Treska po kalábrijsku
Treska po kalábrijsku
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
Treska se žampiony ve slanině
Treska se žampiony ve slanině
Treska tmavá na másle pečená
Treska tmavá na másle pečená
  • Recepty.cz
  • Treska se smetanovým přelivem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact