Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já měla plech s vyšším okrajem) zapéct na 10 min. (pokud máme tresku mraženou, nejprve necháme rozmrazit).
2
Na hrubo nastrouháme mrkev, pórek nakrájíme na kolečka a krátce osmahneme na troše másla. Rýži uvaříme, necháme vystydnout (nemusí být, ale lépe se pak vmíchává sýr), zamícháme do zeleniny a přidáme strouhaný sýr.
3
Tuto směs navrstvíme na filety a dáme na 20 minut zapéct do trouby.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Samcová
|8. 5. 2010 13:42
Vynikající! U nás veliká spokojenost. Až teď jsem si uvědomila, že jsem zapomněla osmahnout zeleninu na másle, ale chuť byla i tak skvělá. Velký dík za recept. Ivana
gaba hajkova
|20. 9. 2008 14:29
Výborné! Celá rodina dáváme za 1!
Tomáš Krejčí
|13. 10. 2007 13:18
Originální úprava tresky. Ale oni například žaponci dobře vědí, že ryba a rýže je dobrá kombinace. S chutí si někdy zopakujeme. Díky