• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Treska s bylinkovou krustou
Napište svůj komentář k receptu

Treska s bylinkovou krustou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Treska patří k nejchutnějším mořským rybám vůbec. Její maso je navíc tělu prospěšné, takže jí nepohrdnou ani příznivci zdravého stravování. Vyzkoušejte variantu s krásně křupavou a voňavou krustou plnou bylinek. Sliny se vám budou sbíhat už při pečení.

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek toastový chléb
    • 1
      lžíce parmazán
    • 2
      ks ančovičky
    • 4
      snítka tymián
    • 1
      hrst petržel
    • 1
      ks citron
    • 600
      g filety z tresky
    • sůl
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 600
      g brambory

Postup přípravy receptu

1
Toastový chleba opečte nasucho a rozmixujte na drobky. Přidejte parmazán, nadrcené ančovičky, nasekanou petržel, lístky tymiánu a nastrouhanou kůru z jednoho citronu.
2
Rybu osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem. Na rybí filety navršte směs a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C, asi 15 minut.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny?

3
Brambory uvařte skoro doměkka. Sceďte, nakrájejte na měsíčky a opečte dozlatova. Rybu podávejte s citronem a bramborami. Tip: Pro tento recept je vhodný i losos nebo filety ze pstruha. Dobu pečení upravte podle velikosti filetu, ryba by se neměla dlouhou tepelnou úpravou vysušit.

RADA: Tipy na přílohy k masu i rybám

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Treska v krustě

Treska v krustě

Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruh s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska FOOD
Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ančovičky Brambory Citron Filety Olivový olej Parmazán Pepř mletý Petržel Sůl Toastový chléb Tymián

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Broskvový dort

Broskvový dort

Roláda s nugátovým krémem

Roláda s nugátovým krémem

Melounové jednohubky (salát)

Melounové jednohubky (salát)

Kokosový dort - výborný a snadný

Kokosový dort - výborný a snadný

Pečené donuty

Pečené donuty

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Pečené plněné papriky III.

Pečené plněné papriky III.

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

792
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
25
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
21
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Velkolepý pohřeb návrháře Armaniho (†91): Uzavřeli celou vesnici!

Velkolepý pohřeb návrháře Armaniho (†91): Uzavřeli celou vesnici!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Další doporučené recepty:

Treska paní Gunilly
Treska paní Gunilly
Treska pečená s paprikami
Treska pečená s paprikami
Treska po kalábrijsku
Treska po kalábrijsku
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
  • Recepty.cz
  • Treska s bylinkovou krustou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact