• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Treska s bylinkovou krustou
Napište svůj komentář k receptu

Treska s bylinkovou krustou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Treska patří k nejchutnějším mořským rybám vůbec. Její maso je navíc tělu prospěšné, takže jí nepohrdnou ani příznivci zdravého stravování. Vyzkoušejte variantu s krásně křupavou a voňavou krustou plnou bylinek. Sliny se vám budou sbíhat už při pečení.

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek toastový chléb
    • 1
      lžíce parmazán
    • 2
      ks ančovičky
    • 4
      snítka tymián
    • 1
      hrst petržel
    • 1
      ks citron
    • 600
      g filety z tresky
    • sůl
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 600
      g brambory

Postup přípravy receptu

1
Toastový chleba opečte nasucho a rozmixujte na drobky. Přidejte parmazán, nadrcené ančovičky, nasekanou petržel, lístky tymiánu a nastrouhanou kůru z jednoho citronu.
2
Rybu osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem. Na rybí filety navršte směs a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C, asi 15 minut.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny?

3
Brambory uvařte skoro doměkka. Sceďte, nakrájejte na měsíčky a opečte dozlatova. Rybu podávejte s citronem a bramborami. Tip: Pro tento recept je vhodný i losos nebo filety ze pstruha. Dobu pečení upravte podle velikosti filetu, ryba by se neměla dlouhou tepelnou úpravou vysušit.

RADA: Tipy na přílohy k masu i rybám

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Treska v krustě

Treska v krustě

Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruh s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska FOOD
Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ančovičky Brambory Citron Filety Olivový olej Parmazán Pepř mletý Petržel Sůl Toastový chléb Tymián

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Čalamáda na špagety

Čalamáda na špagety

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Pečený čaj - hruškový

Pečený čaj - hruškový

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

71
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
40
Klasická žemlovka
Klasická žemlovka
29
Houbový guláš
Houbový guláš
27
Super letní tvarohový koláč s ovocem
Super letní tvarohový…
25
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Treska paní Gunilly
Treska paní Gunilly
Treska pečená s paprikami
Treska pečená s paprikami
Treska po kalábrijsku
Treska po kalábrijsku
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
  • Recepty.cz
  • Treska s bylinkovou krustou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact