• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Treska s bylinkovou krustou
Napište svůj komentář k receptu

Treska s bylinkovou krustou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Treska patří k nejchutnějším mořským rybám vůbec. Její maso je navíc tělu prospěšné, takže jí nepohrdnou ani příznivci zdravého stravování. Vyzkoušejte variantu s krásně křupavou a voňavou krustou plnou bylinek. Sliny se vám budou sbíhat už při pečení.

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek toastový chléb
    • 1
      lžíce parmazán
    • 2
      ks ančovičky
    • 4
      snítka tymián
    • 1
      hrst petržel
    • 1
      ks citron
    • 600
      g filety z tresky
    • sůl
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 600
      g brambory

Postup přípravy receptu

1
Toastový chleba opečte nasucho a rozmixujte na drobky. Přidejte parmazán, nadrcené ančovičky, nasekanou petržel, lístky tymiánu a nastrouhanou kůru z jednoho citronu.
2
Rybu osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem. Na rybí filety navršte směs a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C, asi 15 minut.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny?

3
Brambory uvařte skoro doměkka. Sceďte, nakrájejte na měsíčky a opečte dozlatova. Rybu podávejte s citronem a bramborami. Tip: Pro tento recept je vhodný i losos nebo filety ze pstruha. Dobu pečení upravte podle velikosti filetu, ryba by se neměla dlouhou tepelnou úpravou vysušit.

RADA: Tipy na přílohy k masu i rybám

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Treska v krustě

Treska v krustě

Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruh s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska FOOD
Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ančovičky Brambory Citron Filety Olivový olej Parmazán Pepř mletý Petržel Sůl Toastový chléb Tymián

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové na houbách

Vepřové na houbách

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Sněhové pečivo

Sněhové pečivo

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Výborný dresing

Výborný dresing

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Slané vínové cukroví

Slané vínové cukroví

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

232
Čokoládovo-banánové muffiny
Čokoládovo-banánové…
186
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
130
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
98
Koktejl mint vibe
Koktejl mint vibe
85
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Něrgešová (49) bojující s rakovinou mozku: Statečný návrat na obrazovku! Překvapení v přímém přenosu

Něrgešová (49) bojující s rakovinou mozku: Statečný návrat na obrazovku! Překvapení v přímém přenosu

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Další doporučené recepty:

Treska paní Gunilly
Treska paní Gunilly
Treska pečená s paprikami
Treska pečená s paprikami
Treska po kalábrijsku
Treska po kalábrijsku
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým přelivem
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
Treska se šťouchaným hráškem a kapustou
  • Recepty.cz
  • Treska s bylinkovou krustou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact