Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Treska s bylinkovou krustou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Tvarohová bábovka co se povede
Pařížský dort
Křehký rebarborový koláč
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Jarní polévka s krupicovými nočky
Blesková roláda s pudinkem
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Vánočka ze šesti pramenů
Šneci z listového těsta se slaninou a…