Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Treska s bylinkovou krustou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Jogurtové řízky
Výborné špízy
Plněná cuketa II
Plněná sekaná pečeně II.
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Muffiny po belgicku
Plněné ořechové rohlíčky
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem