Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Zapečená treska s kysaným zelím
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Chudí rytíři
Rybí pomazánka z tuňáka
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Zapečené těstoviny s brokolicí
Cuketové špekáčky
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Čočkový salát s treskou
Cuketová pomazánka
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi