Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Zapečená treska s kysaným zelím
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Pikantní vepřová játra
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Tuňáková pomazánka II.
Zapečené kuře s bramborem
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Pomazánka z červené řepy I.
Těsto na domácí chleba
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Mexický hrnec s rýží
Polévka z červené čočky