Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Treska s bylinkovou krustou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Zapečený lilek s fetou
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Dýňový krém
Fitness sendvič
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem