Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Zapečená treska s kysaným zelím
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Tvarohový tunel plněný ovocem
Pečenáče z kapra
Bylinková bageta
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Čokoládový korpus
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Mrkvovo-banánové smoothie
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem