Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Treska s bylinkovou krustou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Nevařená rybízová šťáva
Gnocchi s listovým špenátem
Volská oka speciál
Jahodové pokušení
Vaječná pomazánka II.
Zeleninová polévka s klobásou
Kakaové palačinky
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Houbová pohanka - pohankový kuba
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Francouzská cibulačka
Asijské nudle s restovanou zeleninou