Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Zapečená treska s kysaným zelím
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Podmáslový chléb - moc dobrý
Zapečené těstoviny co dům dal
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Brokolicová (květáková) roláda
Barevné pomazánky - Brokolicová
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Penne quattro formaggi
Velmi snadná žampionová omáčka
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory