• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Treska na zelenině II.
Napište svůj komentář k receptu

Treska na zelenině II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Treska na zelenině II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g tresčí file
    • 1
      ks citron
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 5
      ks rajčata
    • petrželka
    • sůl
    • pepř mletý
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Filé pokapeme citrónem a necháme asi 1/2 hodiny odležet. Mezitím si na oleji podusíme na plátky nakrájený česnek a na kostičky nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme spařená oloupaná nasekaná rajčata, najemno nasekanou petrželku (můžeme přidat i bazalku).
2
Ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Filé vložíme do zapékací mísy zalijeme omáčkou a v předehřáté troubě zapékáme asi 30 minut. Podáváme s vařenými brambory a třeba s okurkovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená treska v bylinkách s chipsy

Smažená treska v bylinkách s chipsy

Smažená marinovaná treska

Smažená marinovaná treska

Treska po kalábrijsku

Treska po kalábrijsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • persanek | 23. 3. 2011 20:31

    Dobrý den, plánuji recept vyzkoušet, ale chci se zeptat - myslíte, že kdybych dno misky vymazala máslem a dala na dno zapékací mísy syrové brambory, že by to bylo dobré? :-\

  • Eva J. | 17. 5. 2009 13:18

    Jednoduchá a rychlá příprava, filé je šťavnaté. Na odlehčení jídelníčku doporučuji, my jsme si pochutnali :)

  • Hanka Nepeřená | 3. 5. 2009 13:40

    Supr recept, právě jsme dojedli. Mlaskala i moje tříleta dcera :-) Ten cukr je tam správně - jakmile jsem ho tam dala, bylo to "ono". Dělala jsem to z celých tresek.

  • Linda | 23. 11. 2007 08:21

    Dnes vyzkouším, doufám, že se to týká tresčích filet. Cukr mne také trochu zarazil

  • Michaela | 4. 10. 2007 16:32

    Moc děkuji za výborný recept. Mraženou tresku jsem přes noc nechala rozmrazit s větším množstvím citronové šťávy, trochou soli a česneku. K rajčatům jsem přidala papriku. Dále vše podle receptu. Můj partner, který jinak "moc nemusí" ani ryby, ani zeleninu, se k mému překvapení olizoval až za ušima! Pro mě je to ta největší pochvala:)Ještě jednou díky!

  • Pavel | 9. 6. 2005 11:52

    tak se těším ze si večer pochutnám.

  • Michaela | 9. 5. 2005 17:52

    Skvely recept. Misto petrzelky jsem tam namichala smes bylinek vcetne tymianu a pridala porek. Vonel cely byt, bylo to vytecne!

  • Vaclav Smoranc | 19. 3. 2005 13:08

    Velmi chutné,trošičku nás zarazila ta špetka cukruale opětovně musím říct Velmi chutný recept...

  • Pavla | 16. 3. 2005 14:53

    Velmi dobré skoro dietní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dietní Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Citron Cukr Olivový olej Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Tresčí file
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety zapečené se sýrem

Špagety zapečené se sýrem

Indická kuřecí stehna

Indická kuřecí stehna

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Mexický předkrm Guacamole

Mexický předkrm Guacamole

Pomerančový sorbet

Pomerančový sorbet

Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou

Kuřecí zapečené s rajčaty a…

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Pomerančové mojito

Pomerančové mojito

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

78
Buchty s povidly
Buchty s povidly
34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
33
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
25
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Dagmar Havlová: Zničili jí vlasy!

Dagmar Havlová: Zničili jí vlasy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Treska na zelenině II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact