• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Treska na zelenině II.
Napište svůj komentář k receptu

Treska na zelenině II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Treska na zelenině II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g tresčí file
    • 1
      ks citron
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 5
      ks rajčata
    • petrželka
    • sůl
    • pepř mletý
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Filé pokapeme citrónem a necháme asi 1/2 hodiny odležet. Mezitím si na oleji podusíme na plátky nakrájený česnek a na kostičky nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme spařená oloupaná nasekaná rajčata, najemno nasekanou petrželku (můžeme přidat i bazalku).
2
Ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Filé vložíme do zapékací mísy zalijeme omáčkou a v předehřáté troubě zapékáme asi 30 minut. Podáváme s vařenými brambory a třeba s okurkovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená treska v bylinkách s chipsy

Smažená treska v bylinkách s chipsy

Smažená marinovaná treska

Smažená marinovaná treska

Treska po kalábrijsku

Treska po kalábrijsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • persanek | 23. 3. 2011 20:31

    Dobrý den, plánuji recept vyzkoušet, ale chci se zeptat - myslíte, že kdybych dno misky vymazala máslem a dala na dno zapékací mísy syrové brambory, že by to bylo dobré? :-\

  • Eva J. | 17. 5. 2009 13:18

    Jednoduchá a rychlá příprava, filé je šťavnaté. Na odlehčení jídelníčku doporučuji, my jsme si pochutnali :)

  • Hanka Nepeřená | 3. 5. 2009 13:40

    Supr recept, právě jsme dojedli. Mlaskala i moje tříleta dcera :-) Ten cukr je tam správně - jakmile jsem ho tam dala, bylo to "ono". Dělala jsem to z celých tresek.

  • Linda | 23. 11. 2007 08:21

    Dnes vyzkouším, doufám, že se to týká tresčích filet. Cukr mne také trochu zarazil

  • Michaela | 4. 10. 2007 16:32

    Moc děkuji za výborný recept. Mraženou tresku jsem přes noc nechala rozmrazit s větším množstvím citronové šťávy, trochou soli a česneku. K rajčatům jsem přidala papriku. Dále vše podle receptu. Můj partner, který jinak "moc nemusí" ani ryby, ani zeleninu, se k mému překvapení olizoval až za ušima! Pro mě je to ta největší pochvala:)Ještě jednou díky!

  • Pavel | 9. 6. 2005 11:52

    tak se těším ze si večer pochutnám.

  • Michaela | 9. 5. 2005 17:52

    Skvely recept. Misto petrzelky jsem tam namichala smes bylinek vcetne tymianu a pridala porek. Vonel cely byt, bylo to vytecne!

  • Vaclav Smoranc | 19. 3. 2005 13:08

    Velmi chutné,trošičku nás zarazila ta špetka cukruale opětovně musím říct Velmi chutný recept...

  • Pavla | 16. 3. 2005 14:53

    Velmi dobré skoro dietní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dietní Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Citron Cukr Olivový olej Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Tresčí file
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová bábovka co se povede

Tvarohová bábovka co se povede

Pikantní segedínek

Pikantní segedínek

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Jablečný závin z listového těsta

Jablečný závin z listového těsta

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Naše laskonky

Naše laskonky

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

258
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
51
Chlebíčky s koprovo-špenátovou pomazánkou
Chlebíčky s koprovo…
47
Rychlý jablkový koláč
Rychlý jablkový koláč
37
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
29
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Treska na zelenině II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact