Porce tresky osolíme, obalíme v mouce a na oleji osmažíme dorůžova. Vyjmeme a na vzniklé šťávě podusíme nadrobno nakrájenou zeleninu, přidáme rajčatový protlak a zalijeme šálkem vývaru.
2
Okořeníme, vmícháme kostičky okurky. Vložíme zpět porce ryby a vše dáme zapéci do trouby asi na 30 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
barísekk k.
|12. 2. 2009 13:43
Tak to já tenhle recept miluju, fakt dobré jídlo;-) tisíc lidí, tisíc chutí. Akorát nedávám celer a tymián, kvůli příteli, ale ten tymián dělá strašně dobrou chuť...A mrkev si radši předvařím, dlouho se peče.Výborné!:-)
Alena
|27. 4. 2006 13:57
Zkoušela jsem včera a musím říci, že nic-moc.Slabší průměr...