V ingrediencích nenacházím brambory.
Milý anonyme, zde je výborný recept a bezva inspirace. To je přece podstata těchto stránek. A jestli si Vaši křupavou placku přehnete přes řízek , nebo řízek vložíte mezi dvě placky anebo si placku dáte na talíř vedle řízku, to přece záleží jen a jen na Vás. A když placky uděláte podle uvedeného receptu, budou určitě křupavé. A víte proč? Protože právě to mléko (které nedoporučujete) udělá bramborák křupavým. Dobrou chuť!
U nás tento rezeň bežne dostať v reštauráciách a chutí mnohým, je vcelku obľúbený. Ale každý má inú chuť, treba si vybrať podľa svoho:)))
Placka, která jde přehnout, nemůže být křupavá - pěkně křupavá placička totiž není gumová a když ji budete chtít přehnout, prostě se vám zlomí. Když příště vynecháte mlíko, budou ty "placky" určitě lepší.
Anonym, kto povedal, že placky sú ohrievané??? Šikovný kuchár robí tak, že placky sú hotové vtedy, keď je treba do nich dať mäso. Môžem vás poprosiť, aby ste sa prestali obúvať do mňa a mojich receptov? Nie je to prvý recept, ktorý ste od 20. 7. zvozili. To ste ich všetky vyskúšali? Alebo takto trávite dovolenku?
No prostě maso s ohřívaným bramborákem. Ale bramborák by měl být pěkně křupavý - a ohřívané nekřupou.
Já to teď vyzkoušel - moc dobrý.
Myslíte, že název pokrmu změní jeho chuť? :-))) Není to náhodou úplně jedno?
Už je to tu zase, já znám také Trenčínský.
píše sa trenčiansky ,ne trenčinsky
jak říkala moje 3letá dcera...šjůůůpl..:-),opravdu výborné
Pročítám si recepty,,ráda zkouším něco nového a dobrého,tento recept co nejdříve vyzkouším.
Pani Terezo,mam rada vase recepty,vzdy je uvedene mnozstvi,a vse dobre popsane.Takto by mely byt uvedene vsechny recepty.Diky.
Dala bych si teď k obědu. Vypadá to velice lákavě a musím to brzo vyzkoušet !!