• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Trenčínský řízek

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trenčínský řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátkový sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • vepřové maso z vykostěného karé
    • 80
      g žampiony konzervované žampiony

Postup přípravy receptu

1
Brambory nastrouháme, přebytečnou vodu slijeme, přidáme mouku, vejce, jemně nasekanou cibuli, na drobné kostičky nakrájenou slaninu, prolisovaný česnek, sůl, pepř a mléko a zpracujeme těsto, z kterého upečeme 4 placky.
2
Řízky na okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme. Po obou stranách je v horkém oleji opékáme asi 4 minuty. Řízky vložíme na vymazaný pekáček, na každý uložíme žampiony a přikryjeme plátkem sýra. Pekáček vložíme do horké trouby a řízky zapékáme, dokud se sýr nerozpustí.
3
Na každou placku položíme řízek, přehneme placku přes řízek a ihned podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Vepřový řízek s holandskou omáčkou

Vepřový řízek s holandskou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 3. 2. 2012 23:12

    V ingrediencích nenacházím brambory.

  • Danka Snášelová | 27. 7. 2007 19:36

    Milý anonyme, zde je výborný recept a bezva inspirace. To je přece podstata těchto stránek. A jestli si Vaši křupavou placku přehnete přes řízek , nebo řízek vložíte mezi dvě placky anebo si placku dáte na talíř vedle řízku, to přece záleží jen a jen na Vás. A když placky uděláte podle uvedeného receptu, budou určitě křupavé. A víte proč? Protože právě to mléko (které nedoporučujete) udělá bramborák křupavým. Dobrou chuť!

  • Tereza J. | 27. 7. 2007 18:55

    U nás tento rezeň bežne dostať v reštauráciách a chutí mnohým, je vcelku obľúbený. Ale každý má inú chuť, treba si vybrať podľa svoho:)))

  • Anonym | 25. 7. 2007 13:44

    Placka, která jde přehnout, nemůže být křupavá - pěkně křupavá placička totiž není gumová a když ji budete chtít přehnout, prostě se vám zlomí. Když příště vynecháte mlíko, budou ty "placky" určitě lepší.

  • Tereza J. | 22. 7. 2007 15:13

    Anonym, kto povedal, že placky sú ohrievané??? Šikovný kuchár robí tak, že placky sú hotové vtedy, keď je treba do nich dať mäso. Môžem vás poprosiť, aby ste sa prestali obúvať do mňa a mojich receptov? Nie je to prvý recept, ktorý ste od 20. 7. zvozili. To ste ich všetky vyskúšali? Alebo takto trávite dovolenku?

  • Anonym | 21. 7. 2007 13:36

    No prostě maso s ohřívaným bramborákem. Ale bramborák by měl být pěkně křupavý - a ohřívané nekřupou.

  • Miloslav Remeš | 10. 8. 2006 10:32

    Já to teď vyzkoušel - moc dobrý.

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 09:00

    Myslíte, že název pokrmu změní jeho chuť? :-))) Není to náhodou úplně jedno?

  • luckymili | 3. 8. 2006 04:30

    Už je to tu zase, já znám také Trenčínský.

  • rg rtr | 2. 8. 2006 20:43

    píše sa trenčiansky ,ne trenčinsky

  • Iveta | 2. 8. 2006 14:49

    jak říkala moje 3letá dcera...šjůůůpl..:-),opravdu výborné

  • Vlaďka Z | 1. 8. 2006 17:25

    Pročítám si recepty,,ráda zkouším něco nového a dobrého,tento recept co nejdříve vyzkouším.

  • Jana Z | 26. 7. 2006 01:46

    Pani Terezo,mam rada vase recepty,vzdy je uvedene mnozstvi,a vse dobre popsane.Takto by mely byt uvedene vsechny recepty.Diky.

  • Jana z VM | 25. 7. 2006 11:11

    Dala bych si teď k obědu. Vypadá to velice lákavě a musím to brzo vyzkoušet !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Pepř mletý Plátkový sýr Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Lehká tvarohová bublanina

Lehká tvarohová bublanina

Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou

Pečené vepřové ocásky s kořenovou…

Hrášková polévka 2

Hrášková polévka 2

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

37
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
23
Palačinky
Palačinky
23
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact