Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající zmrzlinový pohár
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Dušený květák babičky Schwarzové
Blesková pomazánka
Tvarohová štola s rozinkami
Bramborák rodeo II.
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Panna Cotta s pomeranči
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Bramborový koláč s rozmarýnem
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake