Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechové řezy III.
Ostrá tvarohová pomazánka
Zapékané těstoviny II.
Brokolicová polévka II.
Bagety z pekárny
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Jogurtovo-švestkový koláč
Jeřabina - sterilovaná
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Gyoza knedlíčky
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem