Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách
Volské topinky
Houbová čalamáda
Pečený losos
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Mléčná žampionová polévka
Banánový dortík s kakaem
Bublanina z remosky
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone