Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný losos
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Řízky v zakysané smetaně
Brokolicovo-bramborové placičky
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Kávový dort (řez) s pudinkem
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Zeleninové ratatouille
Thajská polévka
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek