Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Alibábovka
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Kořeněný patizon v těstíčku
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Zdravý dietní dort
Podmáslový chléb
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky