Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovaná kořenová zelenina
Pudinkové řezy
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Zeleninová česnečka s kroupami
Indický chléb (Naan / Chapati)
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Čokoládový dort V.
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi