Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazole z Vysočiny
Skvělé kakaové věnečky
Nafouklá jablíčková dobrota
Česneková krkovička naložená v mléce
Buřty s cibulí
Bramborovo-sýrové lívance
Piškotová mňamka
Jednoduché staročeské plátky se…
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér