Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z paštiky
Hruškový džem se zázvorem
Tříbarevný koláč II.
Drobenkový koláč s rebarborou
Bramborová (úková) omáčka
Cuketa snadno, rychle a chutně
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Hlíva s přírodním masem - minutka
Kávovo-ořechové řezy
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek