Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obalované koblížky
Indické rybí kari
Hrstkové ovocné knedlíky
Houby na kyselo bez zavařování
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Květákové makarony
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér