Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné langoše
Vajíčková pomazánka VI.
Rybí pomazánka od babičky
Základní těsto na pizzu
Vajíčková pomazánka z lučiny
Jahodovo-smetanové řezy
Kokosové řezy - krémové s polevou
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi