Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Český chleba v cizině
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Kukuřičný chléb II.
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Nepečené kokosové kuličky
Buchta z jablečného pyré
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky