Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka se zelím
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Bulharské papriky s Balkánem
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Čokoládové fondue
Bylinkový chléb (DUKAN)
Maminčiny kuřecí závitky
Kuřecí maso na gril i do trouby
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek