Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharské řezy
Úžasná vajíčková pomazánka
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Brokolicová žemlovka
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Kávový dort (řez) s pudinkem
Plněná krkovička
Pistáciové sušenky
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbový guláš
Bramboračka s bylinkovými noky
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Vanilkový cheesecake
Jablkový koláč s drobenkou
Rychlá bábovka
Dršťková z bedel