Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Filé po cikánsku
Opékané pikantní bramborové plátky
Kuřecí zbytkový salát
Bramborovo-kapustové placičky
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Švestkové šátečky s povidly
Česneková polévka (česnečka) s…
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot