Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Křehký dort s revení
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Bramborovo-květákové placičky
Cuketová bábovka s ovocem
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Hrášková polévka se slaninou
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot