Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexické "Guacamole"
Salát z červeného zelí
Rychlá zelňačka
Bavorské vdolečky II.
Pomazánka s rajčetem
Maminčina drožďová pomazánka
Banánová espuma v čokoládové…
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek