Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s koprem
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Koláčky ze 100% tuku
Cibulačka se sýrem II.
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Pečená sekaná v zelenině
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake