Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš s paprikami
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Brokolicová žemlovka
Sedlácký guláš
Gratinované brambory III
Mrkvová-pažitková pomazánka
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies