Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
Játrová čína
Škvarková pomazánka s Moravankou
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Placičky z ricotty s cuketou a…
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Ořechové kostky - miniřezy
Kokosová žmolenka (drobenka)
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake